side_banner

Nyheter

Deboom har fått en ny ære

Nylig kunngjorde Industrial and Information Technology Bureau of Nantong City (gxj.nantong.gov.cn) listen over Jiangsu-provinsens spesialiserte, raffinerte og nye små og mellomstore bedrifter i 2023, samt listen over gjennomgåtte og godkjente spesialiserte , raffinerte og nye bedrifter for 2020. Vårt firma har bestått gjennomgangen som en spesialisert, raffinert og ny bedrift, og har blitt en av Jiangsu-provinsens spesialiserte, raffinerte og nye bedrifter.Deboom Technology har vært dedikert til forskning av nanomateriale (grafen) og dets anvendelse i smøremiddelindustrien. Velkommen til å besøke nettstedet vårtGraphene Engine Oil Additive Produsenter og leverandører - Kina Graphene Engine Oil Additive Factory (deboomtech.com)

Den 26. april 2012 ga statsrådet ut "Opinions of the State Council on Further Supporting the Healthy Development of Small and Micro Enterprises", og foreslo for første gang å "oppmuntre små og mikrobedrifter til å utvikle moderne tjenestenæringer, strategisk fremvoksende industrier, moderne landbruk og kulturnæringer, og å ta veien til å være spesialisert, raffinert og ny, og å samarbeide med store bedrifter for å drive innovasjon i stedet for å stole utelukkende på ressurser."

Den 26. juni 2013 holdt departementet for industri og informasjonsteknologi et symposium i Shanghai for å undersøke fremme av spesialisert, raffinert og ny utvikling i små og mellomstore bedrifter i 11 provinser og byer.Dette var for å videre implementere "veiledende meninger fra departementet for industri og informasjonsteknologi om å fremme utviklingen av spesialiserte, raffinerte og nye små og mellomstore bedrifter," og for å øke innsatsen for å fremme utviklingen av spesialiserte, raffinerte og nye virksomheter i små og mellomstore bedrifter, utveksle erfaringer, og lytte til forslag.

Den 16. juli 2013 utstedte departementet for industri og informasjonsteknologi i Folkerepublikken Kina "veiledende meninger fra departementet for industri og informasjonsteknologi om å fremme utviklingen av spesialiserte, raffinerte og nye små og mellomstore bedrifter" , som eksplisitt foreslo den generelle tankegangen, nøkkeloppgaver og promoteringstiltak for å fremme spesialiserte, raffinerte og nye små og mellomstore bedrifter. «Spesialisert» refererer til spesialisering, med produkter preget av spesifikke bruksområder, profesjonelle produksjonsprosesser, proprietære teknologi, og et konkurransefortrinn i spesialiserte markeder.

111

"Raffinert" refererer til nitid, med produkter preget av delikatesse, dype teknologiske prosesser og nitid ledelse av virksomheter.
"Ny" refererer til nyhet, med produkter preget av innovativ og avansert teknologi, høyt teknisk innhold, høy merverdi og betydelige økonomiske og sosiale fordeler.

I fremtiden vil Deboom Technology fortsette å følge teknologi og innovasjon for å styrke produkter av høy kvalitet, og er forpliktet til å bli en enestående innovativ bedrift.


Innleggstid: Mar-05-2024